Meciuri Live: Wij hebben een betere gratis voetbal website! (2022)

Meciuri Live: Vind de legale versie nu hier bij ons! (2022). Bekijk ons eens en je zult versteld staan hoeveel meer gratis en legale voetbal op tv we te bieden hebben dan Meciuri Live. Je zal verrast zijn...

Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Vrijdag, 07.Oktober 2022 — 3min read

Meciurilive.mastun.com is a Romanian-based site where you can watch live football matches. You can watch live streaming of you favorite sports like football, basketball, hockey, tennis, baseball, volleyball and other sports. In this site you can view all the game matches and their schedule. There is also an instruction that in order for the visitors to watch, visitors need to have the Adobe Flashplayer or Sopcast plugin. The site looks like it was in mobile version.