First Division B
Vr 20:00
First Division B
Vr 20:00
Eredivisie
Vr 20:00
Eerste Divisie
Vr 20:00
Eerste Divisie
Vr 20:00
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Live TV RU: Wij hebben een betere gratis voetbal website! (2022)

Live TV RU: Vind de legale versie nu hier bij ons! (2022). Bekijk ons eens en je zult versteld staan hoeveel meer gratis en legale voetbal op tv we te bieden hebben dan Live TV RU. Je zal verrast zijn...

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Vrijdag, 07.Oktober 2022 — 3min read

http://liveru.sx is een Engelstalige sportsite die live-uitzendingen van sportevenementen aanbiedt. Het grootste deel van hun publiek komt uit Italië. De site lijkt liveru.sx te spiegelen. De site mist https, dus deze is momenteel geïdentificeerd als niet veilig. Inhoud is twijfelachtig, omdat klikken op topevenementen of topuitzendingen je naar goksites zou leiden in plaats van naar het eigenlijke evenement.

Voetbal, basketbal en meer

Liveru.EU is een Engelstalige sportwebsite die live-uitzendingen biedt van sportevenementen die vooral populair zijn bij Italiaanse kijkers. De tegenhanger liverufsx is gericht op toeschouwers in Spanje, de La Liga-wedstrijden of de Copa del Re Olé! De inhoud van deze pagina bevat twijfelachtige links naar goksites in plaats van daadwerkelijke berichtgeving over het evenement - iets om voorzichtig mee te zijn als je nieuwe dingen probeert op festivals, maar niets liever wilt dan echte nieuwsartikelen zonder advertenties die om de vijf seconden verschijnen als je scrolt door de inhoud in de pauzes tussen missies

Tip: Live TV RU Football heeft een enorm aanbod aan sport livestreams

Ben je een voetbalfan? Vooral van voetbal live? Ben je op zoek naar top livestreams uit de Champions League, Europa League, Bundesliga of andere grote sporten zoals basketbal, ijshockey, tennis of motorsport in 2021? Wil je niets live missen? Live als streaming volgen wanneer de kwalificatie voor een toernooi op het scherpst van de snede vandaag ergens in de wereld om 19:00 uur is? Live, streaming, match en win.

Voordeel: de livestream is gratis

Het streamingaanbod van over de hele wereld moet in 2021 ook gratis en betrouwbaar toegankelijk zijn op internet? Niet alleen de wedstrijd om 19:00 uur, maar wanneer je doordeweeks of in het weekend live topvoetbal wilt zien, vandaag, aanstaande donderdag of vrijdag? Dan bent u bij ons aan het juiste adres, maar...

Waarschuwing 1: Deze livestreams zijn gratis, maar helaas helemaal niet legaal...

Jarenlang was het kijken naar livestreams van dubieuze sites of een dubieuze omroep op internet een grijs gebied. Wie geen ethische of morele bekommernissen had, kon nog jarenlang zonder zorgen zijn volle lading voetbal live als stream halen.

Nadeel: De juridische situatie is duidelijk

Dat was voorbij sinds april 2017. Het Europese Hof van Justitie oordeelde dat het live streamen van duidelijk illegale inhoud een strafbaar feit is. In dit geval zijn de rechten van topvoetbal live als livestreams van de Champions League, Bundesliga in 2021 uiteraard in handen van andere kanalen zoals Sky. Daarom is het copyright vandaag geschonden.

Waarschuwing 2: ... en als u op de link klikt, kan het gebruik zelf duur zijn

Net als bij het illegale filmplatform kino.to was de juridische situatie lange tijd onduidelijk. Je laadt immers hier en daar niet zomaar data van de website live op je eigen harde schijf (het was altijd al duidelijk dat dat niet mocht) zodat je de video zo vaak kunt bekijken als je wilt later.

Nadeel 1: Het is een strafbaar feit voor ons

Iedereen die hier op de links naar de livestream 2021 klikt om het topspel in de sport uit voetbal of basketbal "slechts" live te zien, maakt een tijdelijk bestand aan. Voor de uitspraak van het Europese Hof van Justitie was het onduidelijk of de vluchtige gegevens een kopie in de zin van het auteursrecht waren of niet. Volgens de mening van de meeste gespecialiseerde advocaten is deze vraag nu opgehelderd. Ja, iedereen die in 2021 de livestream van de Bundesliga of sportevenementen bekijkt van een kant die niet de bijbehorende rechten heeft verworven, is strafbaar. Volgens de huidige stand van kennis zijn er nog geen waarschuwingen afgegeven. Maar in Duitsland is het gebruik van dergelijke aanbiedingen ongetwijfeld een strafbaar feit.

Nadeel 2: En het risico neemt toe...

En het risico dat er voorbeelden worden gegeven, neemt niet af, aangezien de rechten in het voetbal, in de sport in het algemeen, een miljardenbusiness zijn. De omroepen investeren veel in het live toegankelijk maken van aantrekkelijke sporten en hun games van over de hele wereld.

Nadeel 3: ... omdat de investeringen de moeite waard moeten zijn

En de meesten willen dat hun investering in voetbal of sport zo snel mogelijk wordt geherkapitaliseerd. Een concurrent die vandaag of deze week gratis links voor de volgende wedstrijden als livestream aanbiedt, vormt een bedreiging voor het businessmodel.

Nadeel 4: Een waarschuwing zou gebruikers veel moeten kosten

De gebruiker van illegale aanbiedingen van livestreams in het voetbal moet worden voorbereid op een boete van zo'n 200 euro.

Voordeel: er zijn andere websites met livestreams

Goed om te weten. Het is dus het beste om het niet te gebruiken. Er zijn al lang veel andere aanbiedingen die verschillende games en sporten live uitzenden. En de meeste zijn beter omdat ze minder gevaarlijk zijn. Vraag het aan andere fans en aan wie Googles zal vinden. De goede livestream is slechts een klik verwijderd. De publieke omroepen, Sky, Amazon, DAZN en, en, en.

Waarschuwing 3: Laat u niet verwarren door de ogenschijnlijk "wettelijke landcode"

De website wordt niet langer gehost in Rusland. Als ze naar Duitsland, Italië of vele andere landen in Europa was verhuisd, zouden de meeste autoriteiten, niet alleen de Duitse, korte metten hebben gemaakt met hen en ze onmiddellijk hebben gesloten.

Nachtmerrie: Geen voetbal live, geen live stream te zien

Nee, geen voetbal meer live en gratis van een spannende competitie, geen livestreams van basketbal of tennis van over de hele wereld, geen games van andere sporten. Als je komt, vind je gewoon de pagina en de gegevens niet meer, geen links.

Voordeel: er zijn lagunes en stranden op Sint Maarten...

Maar het aanbod van voetbal en vele andere sporten handelt nu onder de naam .sx, de afkorting van Sint Maarten. Er zijn lagunes en stranden te zien op het Caribische eiland ...

Nadeel 1: ... maar een onduidelijke juridische situatie

De pagina is te vinden met de nieuwe afkorting op Google, het blijft elke stream van voetbal, voetbal, voetbal uit "jouw" competitie, live, live, live en gratis aanbieden. Maar ook op Sint Maarten is de juridische situatie vrij onduidelijk wat betreft streaming in het voetbal. Dat betekent: je hoeft niet te verwachten dat de providers de site blokkeren. U kunt dus live video's of streams van voetbal en andere sporten over de hele wereld uitzenden.

Nadeel 2: De verhuizing verandert niets voor de gebruiker

Caribische klimaten kunnen in principe aantrekkelijk zijn. Dat de website daar nu staat, juridisch gezien, verandert niets voor de gebruiker die Bundesliga voetbal of andere sport als livestream wil zien en op de bijbehorende link klikt, maar niets. Als je vandaag om 19:00 uur of wat dan ook video's of de stream van je competitie of je sport bekijkt, ben je strafbaar.

Conclusie: beter af

Iedereen die vandaag vaak naar sportvideo's kijkt, om 19:00 uur live met vrienden streamt, de Bundesliga of een andere topcompetitie van over de hele wereld, wil genieten van stressvrij, spannend entertainment met radicale actualiteit. Waarom zou hij anders geen video's van een serie op Netflix & Co. kijken? Maar iedereen die op de link naar illegale streamingproviders klikt, neemt vandaag een risico. Iedereen moet voor zichzelf uitmaken of dit zijn sportplezier bederft of niet.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op