Samyia vazhnyia futbol'nyia matchy na getym tydni z paniadzelka pa chatsver.
Maiuchyia adbytstsa matchy u getyia vykhadnyia z piatnitsy pa niadzeliu.

Flashscore: Wij hebben een betere gratis voetbal website! (2022)

Flashscore: Vind de legale versie nu hier bij ons! (2022). Bekijk ons eens en je zult versteld staan hoeveel meer gratis en legale voetbal op tv we te bieden hebben dan Flashscore. Je zal verrast zijn...

flashscore voetbal

voetbal flashscore

gladbach flashscore

Nicole Sommer - Ekspert pa futbole Aposhniae abnaulenne: Vrijdag, 12.Augustus 2022 — 3min read

Flashscore is een website die voetbal live scores en resultaten biedt. Vind details over teams, spelers of zelfs de competitie zelf. Eén geregistreerd account kan op meerdere apparaten worden gesynchroniseerd voor zowel de mobiele app als de website. De app is gratis te downloaden via Google Play en App Store.

Wat is Flash-score?

Flashscore.com is een topwebsite die livescores van voetbal en andere sporten aanbiedt. Flashscore.de biedt uitgebreide details over alle competities, teams en spelers. Flashscore biedt voetbalscores van meer dan 1000 voetbalcompetities en bekercompetities zoals Bundesliga, Premier League, La Liga, Champions League, China Super League, Liga Portugal, League One, Ligue 1, Pro League, Persian Gulf Pro League, National League, Coupe de France, Ghana Premier League of Bangladesh Federation Cup. Je kunt hier echt alle resultaten vinden, van alle competities wereldwijd.

Voetbal wereldwijd in de live ticker

Vooral de Premier League in Engeland is erg populair bij gebruikers. Hoe gaat het met Manchester Utd Wolves? Flashscore heeft het huidige resultaat in de live-ticker. Idem in La Liga. Het spel Osasuna Ath Bilbao is slechts een klik verwijderd. Je kunt ook ver weg zwerven met Flashscore. Ben je geïnteresseerd in clubs als Al Ahli Manama, Manama Al Hidd 0, Al Muharraq 3, Al Ahli Doha of de Shanghai Shenhua Games, Tianjin Jinmen Tiger, Chongqing Liangjiang Athletic of Wuhan FC? Natuurlijk zijn er ook live-tickers uit de China Super League.

Resultaten in realtime

Een geregistreerd account kan op meerdere apparaten worden gesynchroniseerd voor zowel de mobiele app als de website. De app, geoptimaliseerd voor smartphones, is gratis te downloaden via Google Play en de App Store. U kunt meerdere apparaten synchroniseren vanuit één account. Om te registreren logt u eerst in op Flashscore om een account te krijgen. Zodra het account is geverifieerd, kun je inloggen op elk apparaat (desktop/notebook, smartphone of tablet) om wedstrijden, teams en resultaten te volgen, waar je ook bent. Je hebt twee opties: gebruik de zoekfunctie om het team, de speler, enz. te vinden, of typ de competitie, het toernooi of de race in. Je kunt dus alles vinden wat je nodig hebt.

Flashscore.com biedt resultaten, doelpuntenmakers, rustresultaten, rode kaarten en andere livescores. Van alle topcompetities zoals Premier League, Bundesliga, La Liga en Ligue 1. Met het doelpuntenalarm wordt u in realtime op de hoogte gehouden van het laatste nieuws door geluiden. U kunt hier uw eigen individuele selectie maken.

Meer dan 30 sporten aangeboden

Naast voetbal biedt FlashScore een grote selectie van meer dan 30 sporten die je in de live ticker kunt volgen. De structuur van Flashscore.de is heel duidelijk. Navigatie is eenvoudig. In het bovenste menu selecteer je de sport. In de navigatie kun je dan kiezen uit alle competities en landen. Met Flashscore op Facebook, Instagram en Twitter ben je altijd up-to-date in de sociale netwerken.

Wedstrijden streamen
15 Wedstrijden-live