1'26'' geleden
1'28'' geleden
1'34'' geleden

Fcupdate: Wij hebben een betere gratis voetbal website! (2022)

Fcupdate: Vind de legale versie nu hier bij ons! (2022). Bekijk ons eens en je zult versteld staan hoeveel meer gratis en legale voetbal op tv we te bieden hebben dan Fcupdate. Je zal verrast zijn...

vvv venlo futbol24

Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Dinsdag, 27.September 2022 — 3min read

FCUpdate is a hugely popular Dutch site that provides football news, live reports, interviews, photos and videos, match results, and team standings. The site is quite comprehensive and makes it easy to catch up on what's going on in the football world. Design-wise, great color palette, no fancy fonts, consistent image style, and design elements kept to a minimum. A search feature would be a great addition to the site.

vvv venlo futbol24